Vår bok / vår CD-skiva

Vad skall man göra?

Nu står du där med din prostatacancer och är fundersam över vad man ska göra. Doktorn kanske har gett dig information om alternativ för behandling men i din ofta något turbulenta nya situation, kan det vara svårt att förstå doktorns erbjudande om att gå hem och fundera över vilket alternativ du vill använda, för att sedan komma tillbaka om fjorton dagar och ge besked.

Vad har du för kunskap till att fatta ett vettigt beslut och varför bestämmer inte doktorn vad du skall göra? Du vet ju inget och ändå ska du fatta ett beslut som kan få stora konsekvenser för ditt fortsatta liv. En mycket vansklig situation.

Doktorn måste förstå bäst. Tyvärr är det så att prostatacancern är så lurig att ingen kan säga vad som är bäst. Urologen vill oftast operera och onkologen (cancerläkare) vill stråla. Ingen kan säga vad som ger längsta och bästa livskvaliteten.

För att få så bra resultat som möjligt måste många fakta vägas in. Det är den hjälp vi försöker ge med bl a den här boken. Du kan sitta i lugn och ro och ta del av våra ibland dyrköpta erfarenheter.

Ingen fråga är för oväsentlig när du precis fått ett cancerbesked.

 

Att fatta ett snabbt beslut blir ofta av ondo. Om du har våra erfarenheter i bakgrunden, när du bestämmer dig, eller när du diskuterar med din doktor, är sannolikheten för lämpligt behandlingsval större.

 

 

 

 

 

                                                        Vår specialitet är informations-spridning där vi, förutom vår bok, även har producerat en CD-skiva med cancerinformation och gamla jazzgodingar.

 

Du kan beställa dessa genom att sätta in pengar på vårt PlusGiro nr 26 88 94-3.  Märk talongen ”bok”  eller ”bok + CD-skiva”
Boken kostar 270 kr inkl. emballage och porto.
Bok + CD-skiva 300 kr inkl. emballage och porto